Over ons

Zoekt u een gepassioneerde firma voor de plaatsing van een nieuw pannendak of de renovatie van een hellend dak? Dakwerken Detailleur heeft het dakdekkersmetier jarenlang in de vingers. Maak kennis met een gedreven team dakwerkers voor particuliere en professionele projecten in de ruime regio rond Izegem.

Wij zijn Dakwerken Detailleur, aangenaam! Sinds 2015 plaatsen en renoveren wij hellende daken. Dakwerken in landelijke bouwstijl zijn onze specialiteit. Dakwerken met een onberispelijke afwerking zijn onze signatuur.

Onze expertise

Dakwerken Detailleur focust zich al jaar en dag op één daktype: hellende daken met landelijke pannen. Enerzijds plaatsen we nieuwe daken van start tot stop. Anderzijds repareren en renoveren we bestaande daken. We passen nieuwe en kwalitatieve tweedehands dakpannen toe waarmee we een rustiek resultaat creëren dat naadloos aansluit bij de totaaluitstraling van bijvoorbeeld notariskantoren, dokterspraktijken en hoevewoningen.

Nieuwbouw met een zwart pannendak
De dakdekker legt dakpannen na een dakrenovatie

Onze ploeg

Dakwerken Detailleur wordt in goede banen geleid door meewerkend zaakvoerder Ingemar Detailleur. Partner Ilse Ramon beheert de boekhouding, administratie en planning. Als enthousiast duo kunnen wij rekenen op een hecht en ervaren team dakdekkers, dat onze passie voor hellende daken met een hoge afwerkingsgraad deelt. Door ons te omringen met de juiste vakmannen, kunnen we keer op keer goed werk leveren. Ons succes zit ‘m in onze mensen!

Onze werkwijze

Dakwerker

Plaatsbezoek

Wij komen langs, luisteren naar uw verwachtingen, bekijken uw plannen of meten uw dak op en laten u kennismaken met onze stijl via stalen en foto’s.

Offerte voor uw dakwerken

Offerte

Na de kennismaking stellen we een offerte dakwerken op. Afhankelijk van uw wens, lichten we de prijsinschatting toe tijdens een plaatsbezoek of bezorgen we ze via e-mail.

Verloop van de werf van het dak

Planning

Eens de offerte is goedgekeurd, plannen we uw project in. Sommigen werken vereisen om rekening te houden met de weersomstandigheden.

Gereedschapskist voor dakbedekking

Uitvoering

Precies zoals gepland, komen we tot bij u en voeren we de dakwerken uit. Een minutieuze afwerking is standaard inbegrepen in onze service.

Klanttevredenheid over hun dak

Nazorg

Wist u dat Dakwerken Detailleur ook daken onderhoudt? Wij zorgen ervoor dat uw dak het hele jaar lang in topconditie is.

Favicon Detailleur Dakwerken

Hellend dak laten zetten?
Kleidakpannen laten renoveren?